Goed doel

Januari 2013 staat in het teken van de 3e druk. En een nieuwe druk = een nieuw goed doel. Dit keer heb ik gekozen voor Stichting Jarige Job.

Deze vrolijke stichting maakt verjaardagen mogelijk voor kinderen die hun verjaardagsfeestje niet kunnen vieren, omdat hun ouders daar geen geld voor hebben. Jarige Job trakteert deze kinderen (4 t/m 12 jaar) op een Verjaardagsbox vol versieringen, traktaties en natuurlijk een mooi cadeau!

En het Tanteboek wil voor deze kids graag een gulle suikertante zijn. Door aankoop van het Tanteboek steun jij automatisch Stichting Jarige Job. We hopen dat deze 3e druk als warme broodjes over de toonbank vliegt, zodat we zo snel mogelijk een heleboel Verjaardagsboxen kunnen doneren!

—————————————–

Eind februari 2012 ontvingen we (al na 5 maanden!) de 2e druk van het Tanteboek. Met deze 2e oplage steunen we de Kindertelefoon. Omdat niet ieder kind een lieve, betrokken tante , met een luisterend oor heeft.

Elke dag van 14.00 uur ’s middags tot 20.00 uur ’s avonds, ook in het weekend en tijdens feestdagen, kunnen kinderen gratis bellen of chatten met de Kindertelefoon. Lees meer

—————————————–

Bij de 1e druk heeft het Tanteboek de stichting De Koektrommel van Tante Yo ondersteund. Tante Yo helpt ‘kinderen met een deukje’. We hebben in juni 2012 1.000,- euro aan deze inspirerende stichting gedoneerd. Met dit geld is een praatgroep voor jongeren met aan alcohol verslaafde ouders opgezet.

 

 

 

* 1e druk

Spring naar werkbalk