Trotse tante van 3 nichtjes!

Hoi, ik ben Annemarie, of ‘Tante Anne’, 34 jaar oud, wonend in het midden van ’t land. Muziek en Paardrijden zijn mijn hobby’s. Ik heb 3 nichtjes, Floor, Loïs en Suze, 9, 6 en 3,5 jaar oud, dochters van mijn zus en zwager. Ik werk bij de overheid. ‘Tante zijn’ is een van de allerleukste dingen en ik ga graag met de dames op pad. Leuke dingen doen en oppassen doe ik ook graag!

Tante van 3 nichtjes

Iets meer dan 9 jaar geleden werd ik voor het eerst tante! Mijn nichtje Floor werd geboren, 3 jaar later werd Loïs geboren en 3,5 jaar geleden kwam nichtje nummer 3; Suze. Drie kanjers waar ik gek op ben! Logeerpartijtjes, spelletjes doen, paardrijden op mijn paard, theater, dierentuin, efteling, vakantie, cupcakes bakken, bioscoop, oppassen, knutselen, naar school brengen.

Leuke dingen doen

Afgelopen zondag ben ik met Loïs naar de sprookjesboom musical geweest in het theater! Dikke vette pret in de auto erheen, keihard sinterklaasliedjes zingen en na het theater naar de mc Donalds. We zaten op de 4e rij bij de musical, Loïs keek haar ogen uit! Afgelopen september ben ik met Suze naar Woezel en pip in het theater geweest en toen Floor een jaar of 3 was heb ik haar meegenomen naar de Floddertje musical! Met alle 3 de dametjes hun eerste theaterbezoek gedaan. Quality time, zo leuk om die koppies te zien!

Dagjes-uit-als-kado

Na de kerstvakantie ga ik met Floor een dagje naar Amsterdam inclusief Nemo. En van de week mailde ze me, wanneer we nou gingen, want ze had er zoveel zin in! Ik geef geen verjaardagskadootjes, maar dagjes uit! Helemaal leuk vinden ze dat.
En ik ook!

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares
Spring naar werkbalk