Beoordelingen

Natuurlijk kunnen wij je vertellen dat ‘Tante!’ een heel leuk boek is, maar wie kan het nou beter vertellen dan de lezers zelf? Bij deze…

Beoordelingen

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Leuk kado voor beginnende of ervaren tantes

11 juni 2013 | Door: Marp84 | 20-29 jaar | Arnhem

Ik was op zoek naar een leuk en orgineel kado voor mijn zus die binnenkort tante wordt. En kwam bij het handboek voor coole tantes terecht van Florien van Basten batenburg terecht. Er staan leuke ervaringsverhalen van tantes in en leuke tips waar een coole tante aan moet voldoen en ideeen om te gaan doen tijdens het oppassen. Het kado was zeer welkom!!

Pluspunten: Praktisch

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Supertante

18 oktober 2012 | Door: almakarin | 60-69 jaar | hoofddorp

Dit is HET boek om een tante specialer te maken. Boordevol ideeen en cadeautips waar je iets aan hebt en die je kunt gebruiken om jezelf net een iets leukere tante te laten zijn. Ik heb zelf het boekje al verschillende malen cadeau gegeven aan nichtjes van mij, die nu op hun beurt weer tante worden. Ze vonden het ook heel speciaal om het boekje van een tante te krijgen. Dus gewoon een ontzettend leuk boekje om te krijgen maar ook heel leuk om te geven!

Pluspunten: Rijk geillustreerd, Inspirerend, Volledig, Praktisch

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Top cadeau: Super origineel, leuk boek met hippe tips!

23 augustus 2012 | Door: Schaffhausen | 20-29 jaar | Schaffhausen

Ik kreeg dit boek van een vriendin nadat ik verteld had dat ik voor het eerst tante zou worden; wat een super leuk cadeau! Heb het drie maanden in mijn tas gehad, steeds wat gelezen, en kwam helemaal in de stemming! Vooral alle super grappige tips om later te doen met het aanstaande neefje of nichtje, maken het nu al een feestje! Ook alle cadeau-ideeën zijn super handig, daarmee moet het wel lukken om een coole tante te gaan worden! Kortom: Leuk en vrolijk boek en absoluut een aanrader om cadeau te doen; je maakt er een aanstaande tante zeker weten blij mee! 🙂

Pluspunten: Rijk geillustreerd, Inspirerend, Praktisch, origineel!, vrolijk, handig

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren yes! een vrolijk tante boek!

18 juli 2012 | Door: Nathalievv | 20-29 jaar

Ik heb dit boek van mijn broer en schoonzus gekregen, omdat ik voor het eerst tante werd. Voor die gelegenheid wilde ze iets geven. En wat een leuk boek! Handige tips en leuke verhalen, waar ik me nu helemaal in kan vinden! Ik was goed voorbereid tante geworden !

Pluspunten: Rijk geillustreerd, Praktisch, Heldere uitleg, vrolijk, leest makkelijk weg

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren TANTE!

18 juli 2012 | Door: KikaAnna | 40-49 jaar | Huizen

Mijn schoonzus is er heel blij mee! Ziet er ook enig uit en een zeer leuk cadeautje!
Zal het zekerrrrrrrr aanraden! Voldeed zeer zeker aan mijn verwachtingen!
Huizen, 18 juli 2012

Pluspunten: Rijk geillustreerd, Inspirerend, Volledig, Praktisch, Heldere uitleg

Klantbeoordeling: 4 van de 5 sterren Lief cadeautje voor (aanstaande) tantes

6 december 2011 | Door: Wendelay | 30-39 jaar

Wat een leuk boekje! Wij hebben het gekocht voor mijn zusje omdat ze binnenkort tante wordt. Het boekje staat vol tips en ideetjes voor alles wat je je maar kunt bedenken. Het begint met een uitgebreid deel over ‘de geboorte van een tante’ – in dit hoofdstuk vind je informatie over de rol van een tante. Interessant zijn ook de vele getuigenissen van andere tantes. Verder wordt er in het boek dieper ingegaan op zaken als tradities, tafelmanieren, kinderfeestjes, geldzaken, praten over verliefdheid / scheiding / uiterlijk,…
Al bij al vooral een leuk boekje om cadeau te doen.

Klantbeoordeling: 4 van de 5 sterren Erg leuk, ook voor oudtantes!

7 oktober 2011 | Door: willy2811 | 50-59 jaar

Als kinderloze oudtante besloot ik dit boekje aan te schaffen, en ik vind het erg leuk, er staan veel tips in die je toe kunt passen, en je bent meteen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik geniet erg van mijn 2 achterneefjes, wil graag een leuke (oud)tante voor ze zijn,en kon daarom best tips gebruiken. Er staan ook tips in hoe je een leuke dag met ze kunt hebben zonder dat het al te veel hoeft te kosten. Een aanrader dus!

bron: Bol.com Tanteboek 1e en 2e druk

bron: Bol.com 3e druk

BESTEL HET TANTEBOEK

Beoordelingen

05-10-2013

Leuk boekje met veel ervaringsverhalen en geweldige tips voor uitjes en doe-dingen met neefjes en nichtjes. Wij hebben het boekje kado gedaan toen we de peettante gingen vragen.

bron: bruna.nl 3e druk

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar werkbalk