Het Tanteboek is hét cadeau om je zwangerschap mee aan te kondigen

Ben jij op zoek naar een originele manier om jouw zwangerschap mee aan te kondigen?

Het boek “Tante! Handboek voor coole tantes” is het perfecte cadeau om jouw (schoon)zusje, beste vriendinnen, tante en familie met het goede nieuws te verrassen.

Hoe en wanneer vertel jij dat je zwanger bent?

In plaats van ‘Ik ben zwanger’ zeg je met dit boek “Gefeliciteerd, je wordt tante!”. Wel zo leuk om het vanuit haar perspectief te benaderen. De meeste zwangere dames wachten tot week 10 of 12 (de eerste echo), voordat ze hun familie en vrienden vertellen dat ze in verwachting zijn. Of ze wachten het juiste moment af, zodat ze het in één keer aan iedereen kunnen vertellen.

Vertel het tijdens de feestdagen

De feestdagen zijn het ideale moment om je familie te vertellen dat je zwanger bent. Waarom? Omdat het niet zo vaak voorkomt dat jouw hele familie bij elkaar is. Daarnaast kun je het ook nog eens op een ludieke manier brengen. Vertel het in een Sinterklaasgedicht, verwerk het in een surprise of geef een cadeau dat naar jouw zwangerschap verwijst. Oud & Nieuw is ook een super avond om je vrienden en familie met het goede nieuws te verblijden, want de champagne staat al klaar!

Vrolijk cadeauboek

Ook als je niet in verwachting bent is het natuurlijk een vrolijk presentje om aan je tante, zusje of beste vriendin te geven. Voor Sinterklaas, Kerst, haar verjaardag, als bedankje of zomaar.

Aan wie zou jij het Tanteboek cadeau doen?


 


 

Tags: , , ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares
Spring naar werkbalk