5 leuke cadeautips voor je tante

Wat is nou leuker dan met Sinterklaas cadeautjes uit te delen aan de mensen om wie je geeft? Tantes staan altijd klaar voor hun nichtjes en neefjes. Dus waarom zou jij je tante niet eens extra verwennen? Voor wie nog geen Sinterklaascadeau’s heeft ingeslagen: geen paniek, met deze 5 cadeautips voor je tante zul je haar zeker verrassen!

 

1. Bodylotion

Alle vrouwen houden van bodylotion, jouw tante vast ook! En helemaal mooi meegenomen, dit smeersel blijkt ook nog eens goed voor het milieu. De bedenkers van ‘Stop the Water’ hopen dat iedereen die hun producten gebruikt voortaan minder water verspilt. De bodylotion kost €13.

Je kunt ‘em hier kopen.


2. Iphone case

Heeft jouw tante wel een smartphone, maar geen leuk hoesje? Zonde! Wedden dat ze met dit exemplaar ze de show steelt? Deze kost €6,86 + €4,57 verzending.

Je kunt ‘em hier kopen.

 

3. Mooie tante-tas

Zwart, bruin, groot, klein. Een tante heeft nooit genoeg tassen. Wat dacht je van deze fraaie zwarte shopper? Hij is zo groot, dat ze van alles met zich mee kan zeulen. Dit exemplaar kost €29,95.

Je kunt ‘em hier kopen.

 

4. Vrolijke schaaltjes

Een Rotterdams meisje maakt al dit vrolijke servies zelf, waaronder deze handgemaakte schaaltjes van porselein. De kleintjes kosten €24,00 + €6,75 verzending.

Je kunt ze hier kopen.

 

5. Zelf koekjes bakken

Misschien wel het allerleukste: zelf een cadeautje maken! Bak een dag van tevoren lekkere chocoladekoekjes. Of pak echt uit met een recept uit dit boek. Vergeet niet om de koekjes in een prachtig doosje met een lintje te verpakken!

 

Wil je jouw tante, (schoon)zus of peettante verrassen met een cadeautje waaraan ze ook écht iets heeft? Wat dacht je van het Tanteboek! Bestel ‘em nu hier met korting!

Bron: Pinterest

Tags: , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares
Spring naar werkbalk