3 surprise ideeën voor moeders, zussen en tantes (easy does it!) 

Bij Sinterklaas horen super leuke cadeautjes, een hoop lekkers, veel gezelligheid, en natuurlijk ook gave surprises. Vind jij het ook ieder jaar weer zo’n uitdaging om iets origineels te maken? In deze blog vind je 3 originele surprise ideeën voor tantes, nichtjes en moeders (je weet wel, de zus van de tante :D).

1. “Groene Smoothie” Surprise

30923673_sHeb je een lootje getrokken van een health freak? Maak dan een groene smoothie als surprise! Neem een groot glas waar het cadeautje helemaal in past. Eventueel kun je de smoothie zelfs in een grote kan of schaal doen. Maak een lekkere groene smoothie, bijvoorbeeld met banaan, sinaasappelsap en spinazie. Doe je cadeautje in een plastic zakje en doe het goed dicht. Stop het in het smoothie glas en giet de groene smoothie er overheen. Pas wel op dat je het niet omgooit!

Tip: bewaar de smoothie niet langer dan een dag. Zo blijft ‘ie lekker vers. Kunnen jij en je tante/moeder/zus/nicht na het uitpakken ook nog lekker het sapje opdrinken. Om het helemaal af te maken kun je er een mooi, lang rietje in doen. Heb je een groot glas of een schenkkan gebruikt? Gebruik dan een pollepel als “rietje”.

2. “Bodybutter”of Bodylotion Surprise

635059_sDeze grappige surprise is perfect voor mamas en tantes die van lekkere bodylotion en bodybutter houden. Het lijkt net echt en het ruikt nog heerlijk ook!

  • Neem een rond afwasteiltje en vul deze tot aan de bovenkant met (soya)yoghurt. Het mooiste is het als je gladde yoghurt met een mooi kleurtje uitkiest, dus bijvoorbeeld aardbeien-rood, bosbessen-paars of mango-oranje.
  • Maak een rond “deksel” van een stuk karton, die precies op de bovenkant van het afwasteiltje past.
  • Print een mooi plaatje uit of maak een leuke tekening met de tekst “Super Lekkere Bodylotion”
  • Stop het cadeautje in een (waterdicht) bakje of een plastic zak en doe het in de “bodylotion”
  • Deksel er bovenop, rozenblaadjes erop & voilá!

Dat wordt een lekker zootje! Na het uitpakken kun je samen de yoghurt opeten als toetje. Jammie!

3. Cupcake Surprise 

39638634_sHoudt je tante, zus of moeder van zoet? Bak een giga-cupcake! Hiervoor kun je precies hetzelfde doen als wanneer je een normale cupcake zou bakken, alleen doe je het beslag nu in een grote taart-vorm. Als je de cupcake hebt gebakken maak je een gat in de onderkant. Hier stop je het cadeautje in.

Tip: Heb je een groot cadeau dat niet in de surprise past? Leg het dan ergens verstopt in huis, en stop een briefje in de surprise met daarop de locatie van het cadeau. Nadat je het cadeautje of het briefje in de cupcake hebt gestopt, kun je deze voorzichtig weer omdraaien en versieren, bijvoorbeeld met witte spekjes die je met gesmolten chocolade insmeert, mmm!

Ben jij trots op jouw surprise creatie? Deel je foto’s en tips onder deze blog of op onze Facebook pagina

Vond je deze tips leuk? Deel deze blog via Facebook, Twitter of Mail.

P.S. Geen tijd om een gedicht te schrijven? Pssst, hier is een kant-en-klaar gratis sinterklaas gedicht voor je tante 😀

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares
Spring naar werkbalk