3 Cadeaus waarmee je je Tante niet blij maakt

Tijdens de feestdagen doet iedereen zijn best om een leuk en origineel cadeautje te geven. Op die manier willen we laten zien wat de ander voor ons betekent. Soms kan het door alle feestdrukte best lastig zijn om iets leuks te bedenken! Wat is nou een leuk cadeau speciaal voor Tantes? In dit artikel vind je 3 artikelen die je haar sowieso niet hoeft te geven.

1. Een mok

tantemokAls je op google hebt gezocht naar “Leuke cadeautjes voor Tantes”, komt vrijwel direct de klassieke mok naar boven. Erop staat de tekst: “Jij bent de leukste Tante”! Lekker origineel. Grote kans dat ze ook al “leukste zus”, “beste vriendin” of andere mokken heeft. En die passen misschien wel helemaal niet tussen haar servies. Staat ie daar maar weer te staan. Zonde. Niet doen dus.

2. Parfum

cadeau parfum vrouw tante boekParfum komt tijdens de feestdagen vaak voor als cadeau. Het ruikt lekker, ziet er mooi uit en iedereen gebruikt het. Toch? Niet helemaal… Iedereen reageert anders op geur. Wat de één super lekker vindt, vindt de ander misschien onwijs vies.

Bovendien: sommige mensen houden helemaal niet van parfum. Ik kan niet op 1 hand tellen hoe veel flesjes parfum ik weg heb gegeven nadat iemand ze als goedbedoeld cadeautje aan me gaaf. Wil je toch graag parfum geven? Laat je Tante het dan zelf uitkiezen. En anders: gewoon niet doen!

3. Chocolade cadeau

chocoladerepen“Merci dat jij er bent.” Grote kans dat je die zin kent. Mensen gebruiken chocolade vaak als bedankje of cadeau. Oké, het is misschien wel lekker, maar het is ook vet saai! Bovendien is het niet eens gezond. Misschien probeert je Tante wel stiekem af te vallen. Zit ze weer met zo’n homp chocola. Geef dan liever wat vers fruit, of nog beter: een tegoedbon van een winkel met gezonde goodies!

Een écht speciaal cadeautje voor Tantes

Waar wordt je Tante wél blij van? Geef haar het Tanteboek cadeau! Het Tanteboek is hét perfect cadeautje voor Tantes. Het staat boordevol inspiratie, praktische tips en persoonlijke tante-anekdotes. Hierdoor leert je Tante allemaal leuke dingen waardoor je samen nóg meer plezier kunt gaan beleven.

Want: een Tante hebben of Tante zijn is niet alleen vet cool, maar ook heel speciaal. Het boek is geschreven vóór Tantes, dóór Tantes.

TANTEBOEK

Heb je het Tanteboek al eens gegeven? Kijk dan hier voor nog meer écht originele cadeautjes, speciaal voor Tantes.

Wat geef jij je Tante dit jaar cadeau? Heb je originele tips of ideeën? Laat een bericht achter onderaan de blog of op onze Facebook-pagina

PS: Supergaaf: op Bol.com is Tanteboek met 5 sterren beoordeeld! Daar zijn we best een beetje trots op.

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares
Spring naar werkbalk